Monday, June 13, 2011

Penantian Satu Penyiksaan di Pancreas

Arghhh....tajuk paling sengal setakat ini.

Nanti aku tampal yoko-yoko bagi kurang sikit kesengalan tajuk tu.


ergh..lawak sengal..

Ekceli, aku nak cerita pasal perkara sejarah yang bakal diukir pada pukul 12 p.m esok. Ya, keputusan rayuan UPU akan dapat diketahui waktu itu. Well, mungkin akan dapat tahu lambat sikit sebab laman web kerajaan ni biasanya lambat sikit. Ok fine, memang lambat pun. Selalu lag. Mesti sebab laman web tu pakai legging nak tutup aurat.

What? what the fish?

Aku cuba ingat balik course apa yang aku mohon dulu..loading...loading...hah! Dah ingat! Tapi tak nak bagitau korang la. Itew maluw. Aku sendiri pun tak pasti sama ada akan pergi kalau dapat. Ye lah, form6 kan seronok. Boleh jumpa cikgu, boleh pakai baju uniform, boleh buli junior. Ok fine..aku tak suka suasana form6. Memang tak boleh disangkal lagi. Tapi aku harus ambik jugak kalau nak pertahankan cita-cita aku tu. Dan juga, pertahankan janji yang pernah aku buat kepada seseorang dulu.

Dah..sakai..

Sejak kebelakangan ni takde mood. Ok, mungkin aku ada bad mood. Bukan perempuan je yang boleh bad mood. Mungkin sebab aku tension dengan prasarana dunia yang tak pernah kenal erti aman..ah.. aku sudah mula mengarut. Maaf, entri kali ni sekadar menghilangkan stress yang terbuku dalam hati. Dan juga, mengisi masa lapang usia muda..bagai tiada arah tujuan.

Esok nak jumpa cikgu!

1 comment:

  1. yeah hahaha hope ko dpt upu k hehe gud luck hehe kita sama menantikan hari esok hehehehe.. byw pandaiko wat lawak hehhehe gelak je aku bace haha

    ReplyDelete